Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7786 lei
1 USD = 4.2746 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72564401
În afacerea cu apometrele suntem prostiţi pe faţă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Constantin
Apometrele sun o afacere murdara.Dovada:atat la mine in apartament cat si la multi alti cunoscuti a venit un reprezentant de la o societate mai sus mentionata,a desigilat doar apometrele,iar dupa 3-5 zile a venit si a pus un alt sigiliu,ca si cum ar fi fost desfacute respectivele apometre si puse pe un banc de proba pentru a fi verificate.Totul este un circ ieftin facut sa inbogateasca cativa oameni!Faceti o ancheta prinre oameni si veti constata ca asa sa procedat cam peste tot.Schimbarea unui sigiliu=25ron!Curios este faptul ca botosanenii se complac in aceasta stare de fapt si nu reclama nimeni nimic!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă