Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Fapt divers
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 87415574
Cine este cu adevărat dr. Bănilă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: MISU
MAFIA SE MENTINE SI ACUM IN SANATATE, ACEIASI OAMENI CORUPTI, ACELEASI SPAGI ETC.

PANA NU PLEACA DIN SANATATE UNII SECURISTI COMUNISTI NE SE POATE FACE NIMIC.

Autor: doru
Toate aceste informatii ar trebuii trimise si ministrului sanatatii sa vada ce se petrece in judete si mai ales ce face distinsa lui directoare mafiota TANASE.

Acum si TIBULEAC trebuie informat despre mafia din sanatate sa stie so opreasca macar de acum inainte si sa se debaraseze de unii asa zis SPECIALISTI sau mai bine HOTI, SPAGARI cu diploma.

Autor: antimafia
Felicitari pentru articol.Chiar multe din aceste impăienjenişuri nu le cunoşteam.Mai lipseşte o informaţie cu care se lucrează acum.Nu se finanţează de casa de asigurări nişte servicii prestate, strict necesare unui spital,muncite de cadrele medicale şi apoi se declară neprofitabile pentru a închide,a disponibiliza personal neangajat politic şi mafiotic.În acelaşi timp casa de asigurări face contracte cu cabinete particulare dubioase pentru că aşa se împart banii asiguraţilor.Politizarea din spitalele din judeţ va face ca să ne rugăm pe la porţile spitalelor din Suceava şi Iaşi pentru lucruri simple.Noi cei tot mai săraci vom muri cu zile pe la uşile acestor creaturi ale politicii sanitare din judeţ.
Autor: mama
Am un copil bolnav de astm.Acum trbuie sa dau 80 lei in plus pe medicamente.Medicul curant de la spitalul de copii a vrut sa ma ajute,dar nu este nici o solutie.In tara asta si respiratia la copii bolnavi se scumpeste si costa mult.Cei de la casa de asigurari au premii pentru asta ?Cum se poate califica asa o masura?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă