Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74816624
Balamucul din Centrul vechi al Botoşanilor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Care portughezi la UTI ??
Firma UTI este proprietatea multimilionarului Urdareanu Tiberiu,un apropiat al marinarului."Aducem bani europeni"parca asa se striga nu demult...intrebarea e cine se ingrasa din ei?!
Autor: ion
Cum sa tipe primarul la ei daca PDL a luat comisioanele si acum trebuie sa modifice proiectul ca sa poata acoperi executantul aceste comisioane. Asa se procedeaza acum se liciteaza o varianta de proiect, apoi ca executantul sa-si scoata spaga data spune ca nu sunt prevazute lucrari si uiote asa creste pretul de 5 sau 6 ori.
Autor: gheorghe prostitu
asta se intampla cand sunt aduse firme prietene de-ale primarului, de-ale presedintelui de la consiliu, etc.....acestia fara comisionul jos, nu ridica un deget...cat despre "bani europeni", ne-am lamurit cine i-a adus si pentru cine.....calitatea, pretul lucrarilor nu conteaza, conteaza cat iau....prostanii de botosaneni pot circula in piz.....mamii lor si pe drumuri de pamant prin centrul orasului...ce s-au nascut pe asfalt?
Autor: madam
ma bucur ca in aceasta presa din targul Botosanilor, mai e cate cineva, ca dvs., care spuneti lucrurilor pe nume, dle Rotundu....e atat de greu sa scrii despre lucruri care dor botosanenii, chiar asta duce la saracirea de tot a editorialistului? felicitari ptr. pus degetul pe rana, atat de idiot sunt concepute materialele, de ex. in monitorul de bt(mai nou fac reclama la unguente ptr. hemoroizi) care in afara ca ataca obsesiv pe cineva, altceva inteligent nu vezi..ptr. ca nu pot sa se atinga de cutare, de cutare, de cutare....reiese astfel ca totul este perfect, cand de fapt hotia este o normalitate, imbratisata, in primul rand de seful ziarului
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă