Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 89145182
Profesorii sunt puşi să facă şi munca oamenilor de serviciu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Aştept să văd, pe de-o parte, până unde se va merge cu umilirea intelectualităţii în ţara asta şi, pe de altă parte, cât de mult se mai poate încovoia coloana cadrelor didactice şi nu numai a lor! Din păcate sunt foarte mulţi oameni cărora le place să stea în genunchi, să pupe ... condurul şefilor! Şi tot aceşti oameni se duc în faţa elevilor şi ţin lecţii despre demnitate, despre bun simţ, despre corectitudine ... Când tu eşti o cârpă cu care şeful face ce vrea (şi el vrea multe!), cum te poţi prezenta în faţa unei clase de elevi (te mai poţi numi formator de conştiinţe???????) cărora să le ţii lecţii???????
Autor: Radu Roncea
www.ceausescu.cc va prezinta-n premiera absoluta.Istoria rusinii. Jaful nestiut. Adevaruri absurde pe care ignoranta romanului le-a intretinut! Criza prezenta e intretinuta de ignoranta trecutului!
Autor: Cititorul
pt OM:

Umilirea "lasitatii" Domnule, nu intelectualitatii.

Cate greve au fost organizate pana acum ...cati din acei zisi "intelectuali"au participat ?

La ce nivel este gradul de pregatire a unui elev in Ro si in Germania sau alt stat civilizat ?

Cu asa "intelectuali" lasi asa activitati si elevi!

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă