Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 89145609
Asistenţii medicali sunt tot mai mut ademeniţi în străinătate

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
După ce sute de ani am apărat occidentul de primejdiile istoriei, după ce milioane de români au murit pentru ca occidentul să se poată dezvolta în linişte, iată că români foarte bine pregătiţi merg pentru a da o mână de ajutor la înflorirea acelei părţi a Europei!!!! Puţini dintre ei merg pentru a lucra în meserie! Ceilalţi, ne place sau nu ne place, ajung slugi! Culmea este că şeful statului, recunoscând falimentul ţării pe care-zice el că o conduce- îşi îndeamnă concetăţenii să plece spre zări străine! Nu mai bine ar pleca nenorociţii care au dus România la nivelul celui mai întunecat ev mediu??? Ar fi mai economic şi mai uşor!!!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă