Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Publicitate
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74864416
Abandonaţi în evul mediu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: flaminzean
Corect si cinstit raspunsul d-lui profesor de la Prisacani.Consilier dealtfel din 1990 impreuna cu alti colegi tot de prin invatamant au jubilat din partid in partid doar cu scopul de a-si atinge interesele personale ramanand mereu consilieri ai Flamanziului.Mai mult pentru a-si rotunji diurnele au reusit sa convinga cetatenii la referendum sa doreasca oras singurul avantaj actual ramanand lefurile alesilor ,cat despre taxe si impozite platesc Flaminzenii cu varf si indesat.Balta Rosie nu a pezentat interes pentru buzunarul nimanui nu asa stau lacrurile si pentru obor ,bazar si alte locatii unde primaria incaseaza chirii de doi bani dar unde domnii consilieri au un mare cuvant de spus......Dar nu oricui.
Autor: nicoleta
Care director ?

Care profesor, ca Sadagurschi nu-i decit un biet invatator, oportunist si lingusitor, gata sa pupe mina oricui care da un os de ros....mai intai Guja, apoi Pitorac, maine ...cine stie...!

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă