Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78553536
Se caută firma care să reabiliteze Casa Ventura

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Brădescu
Da, DOMNUL Brădescu, Dumnezeu să-l odihnească, umblând din clădire în clădire cu Şcoala nou înfiinţată, a găsit această clădire cu uşile bătute-n cuie şi în prezenţa Doamnei secretare Nuţa, a luat toporul, a sfărâmat scândurile bătute la uşa din dosul clădirii şi a plecat la partid să le spună că s-a mutat cu sediul, acum DEFINITIV. A umblat mult să i se dea Decizia de la partid de repartizare a spaţiului. A obţinut-o!

Acum, alt partid intenţionează să reabiliteze clădirea, frumos gând!, pe timpul reparaţiilor activitatea şcolii să se desfăşoare "la capătul pământului".

Întrebare: După reabilitare va mai fi un nou Brădescu, fără frică de PARTID sau SECURITATE să poată ocupa clădirea pentru Şcoală?!

Dacă vom mai trăi vom vedea!

Autor: parinte
Scoala Populara de Arte Botosani are un conducator cu coloana vertebala -CREDEM care va lupta impreuna cu colectivul(desi mic dar unit)SI CU FRICA-N DUMNEZEU - sa nu plece la capatul lumii,ca altfel se vor desfiinta singuri.Pacat ca timp de 40 ani au muncit din greu sa cladeasca cea mai faimoasa scoala din judet ,din Moldova putem spune.Ca parinte sunt mandru ca copilul meu a studiat cu acesti oameni deosebiti.Luptati sa nu va desfiintati cu aceasta plecare.Pacat de munca voastra.
Autor: un cunoscator
Istorie a facut la aceasta institutie D-na secretara Elena . A trudit din greu sa poata ajunge scoala acolo unde a ajuns Pe culmile succesului,ajutata de aproape de profesori, personalul didactic auxiliar si directori de 12 la numar care s-au perindat pe acolo.
Autor: un fost ANGAJAT
CUM UNDE MUTA SCOALA??PAI DACA O MUTA INTR-UN SPITAL VOR DESFIINTAREA EI.NU AM AUZIT SA FACI CURSURILE INTR-O SECTIE CU MICROBI.
Autor: botosanean
ei de unde__ vor ramane doar un singur om -administratorul cladii -ca nu va veni nimeni acolo.se pierde scoala asta.

bravoo veti reusi sa desfiinatati cea mai inalta scoala din judet in a crea varfuri ale culturii botosanene ,care aduce si cele mai multe venituri proprii la bugetul statului.

nu ati gasit un spatiu adecvat unei institutii de invatamant,cultura ,nu sunt atatea scolii unde nu au elevii ,tocmai intr-o sectie a unui spital.

banuim cu toti ca nu s-a vrut, desi la conducerea judetului avem niste iubitori de cultura.

Autor: CURSANTI
CE SA MAI VEDEM.NU V-A MAI EXISTA NICI O SCOALA POPULARA DE ARTE .

TOTI CURSANTI DE LA PICTURA ,DANS ,PIAN,ETC SE VOR RETRAGE CA NU VOR CA COPII SA FIE BOLNAVI DE TOT FELUL DE MICROBI,CA INTR-O SECTIE DE DISTROFICI CE POTI GASI.]

CARE DINTRE ALESI NOSTRI SI-AR DA COPII SA STUDIEZE INTR-UN ASEMENEA SPATIU.NICI UNUL.SI ATUNCI DE CE SA SE MUTE ACOLO DACA SUNT ALTE POSIBILITATI,CREDEM CA NU SE VREA.

Autor: UNUIA CARE II PASA
Consilierii judeteni au aprobat trecerea imobilului "Cladire sectie distrofici", aflat in domeniul public al judetului Botosani, din administrarea Spitalului de Copii Botosani in administrarea Scolii Populare de Arte si Meserii Botosani, desi initial a fost emisa o alta hotarare de CJ, prin care acelasi imobil era trecut in administrarea Directiei de Sanatate Publica in vederea infiintarii unui Laborator de Sanatate Publica Transfrontalier.

CE SA CAUTE SCOALA INTR-O ASEMENEA SECTIE,SUNT TOTI BOLNAVII SI AU NEVOIE DE TRATAMENTE SAU VIN SA STUDIEZE SI AU NEVOIE DE UN SPATIU ADECVAT UNEI SCOLII.

Autor: yoyo
adica cine da mai mult comision, nu? domnule Tabuleac, mare atentie, din aceasta lucrare mai puteti face o vila
Autor: fost cursant
Fosta doamna secretara Elena Oroșanu,alaturi de fostul director Victor Hreniuc sunt persoanele cu sprijinul carora aceasta scoala s-a afirmat si a devenit renumita. Acesti doi oameni deosebiti s-au implicat trup si suflet in mentinerea acestei scoli la un nivel ce ne poate face mandri de faptul ca avem un asemenea institut in orasul nostru.Fara devotamentul lor pentru ceea ce au facut atat de multi ani, Casa Ventura nu ar mai fi fost ceea ce este in prezent. Ii multumesc anticipat doamnei Oroșanu pentru faptul ca a fost alaturi de toti angajatii scolii, ca i-a sprijinit si incurajat mereu si pentru ca a reusit sa-i uneasca pe toti- pentru binele scolii.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă