Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 118437754
Legea Educaţiei va deveni operantă prin asumarea răspunderii Guvernului Boc

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Ca de fiecare dată, geniile conducătoare ale României, nu se consultă cu nimeni atunci când este vorba de legi foarte importante pentru întreg poporul român! E mai uşor de trecut pe sub masă! Vedeţi că e bună şi majoritatea parlamentară la ceva? Şi la legea salarizării şi la legea pensiilor şi la alte legi organice n-au fost consultate nici sindicatele, nici patronatele, nici organizaţiile nonguvernamentale, nici organizaţiile profesionale! Cretinii ăştia au impresia că deţin adevărul absolut, că tot ceea ce fac este minunat şi că vor fi la conducerea ţării pentru eternitate! Se pare că, după mişcarea spontană de ministerul de finanţe, le scârţâie fotoliile sub cururile enorme crescute din furăciunea banului public!!!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă