Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123196056
Mafia stimulentelor in Ministerul Finanţelor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: ueeu
e corect , iar astia sunt si bugetarii cu salarii mai mari decat in mediul privat nu marea masa a bugetarilor asa cun perfid incearca pdl sa abata atentia de la adevaratwle probleme
Autor: Petrolistul
Problema sporurilor este una generalizata in institutiile statului. Sunt unele sporuri cu denumiri aberante. Rolul lor a fost de a da putere sefului, de al face pe angajat dependent de bunul plac al sefului, sef care intotdeauna este numit politic de catre partid, atunci cand este la putere. Magaria asta a facut ca profesionalismul in institutiile statului sa lase de dorit, accederea si promovarea pe post sa se faca in functie de ,apartenenta politica, relatia cu seful sau gradul de rudenie.O parte din banii de la partide, provin din "dijmuirea"sumelor date drept sporuri. Metoda clasica : dai pe o parte si recuperezi pe de alta parte. Cine nu sti sa returneze, nu primeste ...funtie de conducere. Iata unul din criteriile dupa care multi "specialisti ocupa si au ocupat functii importante de conducere. PAS !
Autor: taxa
finantistii botosaneni platesc sefilor taxa fixa din stimulente sefilor care probabil o parte si-o retin si o parte o dau la partid la sfii ierahici.decat aceste stimulente mai bine salarii bune pentru ca este de unde.nu stiu daca sant necesare atatea sali de sport wc-uri de miliarde case ANL care nu sant ocupate inca plimbari cu elicopterul,distractii la Poiana Brasovului si Ateneu etc etc
Autor: mishu
Si cum sefii sunt pusi politic, ce deriva? Ca Statul prin MF devine un delator si un evazionist clasa I, chiar cu Girul onor guvernantilor care latra cu spume la gura ca fac reforma si reduc chetuielile. Ha, ha, ha, ce-mi place prostia Statului si marlania politicienilor de mucava condusi de retelele de crima organizata si interlopii care le ofera pipitze proaspete si aventuri de mii de euro pe week-end, toate suportate din bugetul niciodata suficient :).
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog