Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7748 lei
1 USD = 4.4026 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 73809977
Geoană îi cere lui Băsescu să elimine din Strategia de Apărare menţiunile referitoare la mass-media

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
De ce mai foloseşte acest Turcan cuvinte ca "decenţă", "tupeu" şi altele de acest fel??? Aceste cuvinte au mai mare valoare în bordeluri, între găştile de cartier, între găinari mai mari sau mai mici, între borfaşi, în general, în lumea interlopă decât în instituţia prezidenţială din România!!! Când preşedintele ţării calcă totul în picioare, când pentru el nu există decât persoana sa şi apoi leprele pedeliste, când primul om din stat se substituie tuturor organelor şi structurilor statului, când se iau măsuri fără a ţine cont de nimeni şi de nimic (şi acestea sunt anunţate de preşedinte nu de prim ministru!!!), când toate serviciile speciale sunt în slujba preşedintelui şi sunt folosite împotriva propriului popor, când categoriile sociale sunt asmuţite-cu interes-unele împotriva altora, cred că nu e cazul să siluiască şi limba română!!!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă