Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Important
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7635 lei
1 USD = 4.3251 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72051852
Emil Boc discută în PDL gestul lui Mihail Hârdău privind Legea Educaţiei

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Pentru ceea ce a făcut, profesorul Hărdău va fi aspru sancţionat de "somnităţile" pedeliste! Şi ce-a făcut acest om? A îndrăznit să judece normal fără a avea aprobare de la Băsexu, via Udrea-Boc!
Autor: un cetatean
Oare nu cumva domnii ce sunt atat de vehementi impotriva legii educatiei sunt animati de stricte interese peronale, in special cele ce tin de invatamantul superior?!?!Daca e asa sa le fie rusine indiferent de culoarea lor politica!!!!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă