Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 90427280
UDMR vrea cu orice preţ Legea educaţiei

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Nu cumva ungurii au mult prea multe drepturi în ţara asta? Nu cumva li se cântă prea mult în struna ceardaşului? Nu cumva, în caz că sunt nemulţumiţi, Marko Bella şi migratorii lui ar trebui să-şi ia caii şi să plece în Cîmpia Panoniei? Şi, dacă nu le place nici acolo, să încerce să ajungă la gurile Volgăi!!!! Cel puţin această parte a Europei ar putea fi mai liniştită!!! Multstimaţilor, multpreaiubiţilor, multpreanesimţiţilor mai lăsaţi-ne să trăim în ţara noastră! Dacă nu vă convine, valea!!! Nu este nici o pierdere!!! Hai, pa!!! Să vă poată vedea românii când îşi vor vedea ceafa!!!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă