Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Mondene
Religie
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 70925831
Inspectorul Siminiceanu a demonstrat conducerii IŞJ că are verticalitate

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Atâta timp cât mai există oameni ca Siminiceanu, nu este totul pierdut! Bravo, domnule! Felicitări! Lecţia a fost excelentă! Păcat că subiecţii cărora le-a fost ţinută habar nu au despre ce este vorba în propoziţie! Aş vrea-oare este posibil?-să vină în sistemul educativ cât mai mulţi oameni de calitatea lui Siminiceanu! Nu că el nu ar avea păcate! Dar este cineva perfect? Siminiceanu este un învăţător din vechea gardă care ştie meserie, care a şi practicat-o cu dăruire şi pasiune, care a luat meseria de dascăl foarte în serios, ştiind ce importantă este! Cât a fost inspector a ajutat pe foarte multă lume, prin stilul şi metodele sale de muncă! Se înscrie în galeria de inspectori de excepţie alături de Matei, Paveliuc, Wilhelm şi mulţi alţii.
Autor: coleg
un om deosebit!mare pacat ca sunt din ce in ce mai putini.a procedat foarte bine deoarece facea "nota discordanta "cu ceilalti din isj.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă