Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78431502
Primăria Alba Iulia de a adăugat portocaliu la culorile tricolorului

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Această încălcare a constituţiei nu va avea nici o urmare! Se mai aude ceva de faptul că la Cotroceni a fost înlocuită culoarea albastră şi s-a pus mov? Nimic! Se dovedeşte încă o dată-şi nu ştiu dacă mai era nevoie!-că actualii guvernanţi nu au nimic sfânt, nu mai judecă normal din moment ce îşi bat joc de lucrul la care ţinea "moş Miron din satul său transilvan" mai mult ca la ochii din cap! Aceşti nemernici nu au de unde să ştie că pentru acest drapel, pentru aceste culori au murit milioane de oameni! Oare aşa priveau la steagul ţării şi paşoptiştii? Tot aşa s-a procedat şi la Plevna, la Smârdan şi la Griviţa? Pentru că poliţiştii au aruncat caschetele, a trebuit făcut un raport! Să vedem şi noi, acum se va solicita acelaşi lucru?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă