Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7785 lei
1 USD = 4.3069 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72469575
Primăria Alba Iulia de a adăugat portocaliu la culorile tricolorului

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Această încălcare a constituţiei nu va avea nici o urmare! Se mai aude ceva de faptul că la Cotroceni a fost înlocuită culoarea albastră şi s-a pus mov? Nimic! Se dovedeşte încă o dată-şi nu ştiu dacă mai era nevoie!-că actualii guvernanţi nu au nimic sfânt, nu mai judecă normal din moment ce îşi bat joc de lucrul la care ţinea "moş Miron din satul său transilvan" mai mult ca la ochii din cap! Aceşti nemernici nu au de unde să ştie că pentru acest drapel, pentru aceste culori au murit milioane de oameni! Oare aşa priveau la steagul ţării şi paşoptiştii? Tot aşa s-a procedat şi la Plevna, la Smârdan şi la Griviţa? Pentru că poliţiştii au aruncat caschetele, a trebuit făcut un raport! Să vedem şi noi, acum se va solicita acelaşi lucru?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă