Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 120865773
Elena Udrea: PDL se afla pe un trend ascendent în sondaje

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Din moment ce puterea este în mâinile lor, din moment ce structurile de forţă sunt conduse de oamenii lor, din moment ce serviciile secrete lucrează cu mult talent şi abnegaţie (unii spun că şi cu cea mai mare slugărnicie-dar nu e adevărat, "să-ţi fie ruşine Dinu Patriciu!"), din moment ce au furat foarte mulţi bani-şi mai au un an de jefuit!-pe care-i vor folosi în campanie, din moment ce sunt stăpâniţi de frica înecatului (gândiţi-vă ce va fi după ce aceste lăcuste vor pierde scaunele pe care credeau că vor sta o veşnicie!), este normal să spere că vor rămâne la putere! Să le ajute Dumnezeu după chipul şi asemănarea lor şi după "binele" pe care l-au adus cetăţenilor acestei ţări!
Autor: ueeu
in care sondaje alea facute de cocos si compania?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă