Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 104554895
Şeful liberalilor se răfuieşte şi cu prefectul Cristian Roman

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: vasile
Manole a adunat avere la ferma PCR(casa ,terenuri de-a moaca) pe care a impartito cu Aram ,fostul director si acum are bani de dat la partidul de la putere si bineinteles contra o functie ,ca doar revolutia l-a prins director la Trustul horticol si are dosar de partid verificat.La vremuri noi,tot noi.
Autor: corrado cattani
Lupta hienelor politice continua. Manole, aceasta "eminenta cenusie" a Directiei Agricole sustinut de reclamagiul sef al judetului mecanicul agricol Dumitras cauta motive de indepartare a lui Delibas care are o singura vina si anume, are mai mult bun simt ca ei. Romania fanariota!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă