Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123149219
44 de milioane de euro pentru reabilitarea societăţii de termoficare

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: mioara
adevaratii oameni de elita sunt oameni de bun simt si modesti, de aceea abia cei ce nu se regasesc in aceasta lista sunt profesori de elita...aproximativ 10% din cei de pe aceasta lista sunt cu adevarat valorosi, restul vor doar sa iasa in fata cu numele nicidecum cu faptele si performantele lor.din pacate in ultimii ani meseria de dascal e intinata de unele specimene care nu au in mod cert ce cauta la catedra si astfel se denigreaza acest titlu de dascal care odata era aproape sfant.....
Autor: Nostradamus
Acest prioect este o idiotenie din start, aceste tipuri de sisteme de incalzire centralizata sunt utile si fezabile doar in zone unde exista o dursa de incalzire primara (ape termale sau surse industriale).Restu e o poveste de doi lei, prin care se incearca salvarea unor posturi si jefuirea populatiei.

PS:O "sa traiti bine bine" cind o sa alegeti bine.

Autor: teo64
Pe cind falimentul "Modern Calor".Cumva pina la "alegeri"?
Autor: comentatoru anonim (sic)
eu vreau in continuare sa ma debransez, chiar daca inca nu mi-am pus centrala. Am o varsta si nu mai cred in mos craciun. daca se vor face economii cu noua investitie, acestea se vor revarsa in alte cheltuieli administrative si de personal si nicidecum nu va fi o reducere de pret pentru populatia amarata consumatoare care nu a a vrut puterea sa isi puna o centrala. Motivul celor care nu s-au debransat inca este ca nu au avut bani, eventual mai primesc o subventie, nu datorita raportului fenomenal pret/calitate oferit de firma de termoficare (oricum s-o numi ea) - cu exceptia salariatilor (care probabil nu platesc oricum caldura) si sunt multi!!!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog