Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 80806468
Raport de control cu „cântec”

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Ce bine se pot înţelege unii "aleşi" atunci când este vorba de furăciuni din care fiecare are o parte mai mare sau mai mică! Aţi văzut cum se schimbă opiniile? Ca izmenele! Mai pică o sumă frumuşică pe sub masă, mai este membru printr-un c.a. (de unde dacă nu curge, pică!) şi tot aşa! Dacă s-ar pune problema ca aceşti "aleşi" să lucreze voluntar, ar trebui căutaţi consilieri judeţeni cu ocheana!!! Şi când te gândeşti că în China, 6 funcţionari publici care au delapidat 5 000 de dolari au fost executaţi în piaţa publică! Asta s-a întâmplat în urmă cu câţiva ani! Ferească Dumnezeu să se lucreze după aceleaşi legi şi în România! Oare câţi ar fi fost împuşcaţi până acum? Câţi români ar mai exista?
Autor: canaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!
Oare cine mai are grija de banul cetateanului? Pana acum citeam in presa ca rezultatele sunt de coma, ca domnii din PDL fac si desfac licitatii si acuma nu mai e nimic...In ce sa mai crezi?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă