Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 86857742
Ministrul de Interne sesizează Parchetul în cazul unor angajări ilegale în Jandarmerie

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Prinde repede analfabetul! Era normal să înceapă cu perdelele de ceaţă după care se poate lucra în voie la planurile diabolice urzite de individul de la Cotroceni prin intermediul serviciilor secrete! Sunt sacrificaţi câţiva oameni care le stau în cale (probabil nişte meseriaşi dar care au şi ceva pete) şi astfel drumul este netezit pentru afacerile care urmează a fi derulate! Nu spunea ministrul Administraţiei şi Internelor că el conduce Ministerul Afacerilor? Mi se pare că este şi o răzbunare (a cui armă o fi răzbunarea?) pentru faptul că atunci când poliţiştii au protestat impotriva tâmpeniilor făcute de guvernanţi, jandarmii s-au solidarizat tacit cu cei care au avut curajul să strige "Ieşi afară, javră ordinară"!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă