Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123968154
Chemarea străbunilor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: [email protected]
Felicitari pentru reportaj si multe realizari frumoase in viitor!
Autor: Botosanean plecat de acasa
Apreciez articolul ca dealtfel tot ce scrieti.Va felicit pentru ceea ce faceti!
Autor: POMIRLA
CITIND ARTICOLUL MI-AM REMEMORAT COPILARIA, ADOLESCENTA, TINERETEA, MI-AM VAZUT AIEVEA MINUNATII MEI DASCALI, CEI CARE NE-AU SADIT IN SUFLET DRAGUL DE AI NOSTRII EROI ARDELENI, DORUL DE EMINESCU, MANDRIA DE NEAM ROMANESC. ACUM MI-AM POTOLIT DORUL DE EMINESCU LOCUIND DIN 1976 INTR-UN LOC UNDE EMINESCU VENEA DES ,SIMT ZI DE ZI UN DOR DE AI MEI EROI DIN BLAJUL COPILARIEI MELE . VA MULTUMESC PENTRU CUVINTELE FRUMOASE SCRISE DESPRE ORASUL MEU PLIN DE ISTORIE SI CULTURA .SI POMIRLA ESTE O VATRA DE CULTURA PACAT CA SUNT PUTINI CEI CARE-I CUNOSC ISTORIA .
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog