Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7550 lei
1 USD = 4.2719 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 71393407
Modernizarea Poliției trebuie să înceapă cu demisia lui Liviu Popa

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Îmi place foarte mult ce se petrece în România! Nu m-aş duce să trăiesc în altă parte nici fugărit! De ce? Pentru că românii sunt extrem, extrem, extrem de deştepţi!!! Pentru a fi înţeles, uitaţi-vă la două categorii de oameni: cei numiţi politic pe funcţii şi politicienii. Primii, indiferent de sectorul peste care sunt numiţi vătafi, se pricep, dom'le! Şi nu numai că se apucă de dat cu presupusul, se apucă şi de pus în "practică" cretinităţile gemute de puţina lor minte! Cei care aparţin celei de-a doua categorii-politicienii-sunt chiar genii! Se pricep absolut în toate sectoarele sociale, economice, politice, profesionale!!! Vă veţi convinge analizând cel puţin două apariţii pe toate sticlele televizoarelor: Edmond Cătălin Tălmăcean şi Călin Murg!!!!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă