Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123125174
Prefectul Cristian Roman va candida la preşedinţia CJ

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Winston Churchill
Relatarea scoate in evidenta un personaj caracterizat de exprimari rocambolesti, constructii logice cel putin bizare, dispret pentru cei care stiu, pot si vor sa faca ceva in folosul comunitatii, precum si de pornirea irezistibila de a-i duce pe toti cu presul, chit ca mijloacele utilizate, in precaritatea lor, sunt in egala masura rizibile, pe cat ar trebui sa ne puna totusi pe ganduri. De cealalta parte, prefectul Roman se mentine in nota de sobrietate specifica celor care separa din reflex lucrurile cu adevarat importante de meschinariile unor insi preocupati doar de binele propriu.
Autor: Q
Ai răbdare Winston... că îţi vei muşca limba.
Autor: ueeu
daca le-a se4parat asa de bine de ce naiba judetul asta e de rahat? nu ma convinge cu nimic sa-i dau votulpt ca si el e un ins la fel de preocupat de binele propriu
Autor: Pippidi
Comentaţi ca să vă aflaţi în treabă. Prefectul n-are nimic în comun cu fondurile alocate bugetului judeţean, fonduri care sun gestionate de CJ. Prefectura are rol de reprezentare şii nu de gestionarea banilor alocaţi judeţului. Roman vrea la judeţ ca să aibe acces la bani.
Autor: caro
ii trebuie bani, sa fac pe desteptul desi nu este, stie, sa sperie pe vreunul de la tara stie...deci e bun de presedinte, nu?ne meritam soarta cu astfel de scarnavii, ce mai....ALTII, altii, lasati-i pe obositii astia, le-ajung vilele pe care le au si care probabil nu le-au achitat inca
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog