Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 77824083
Sindicaliştii din învăţământ l-au luat cu asalt pe prefect

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Să de Dumnezeu să fie cu lapte! Eu sunt sceptic pentru că în ţara asta stânga nu vrea să ştie ce face dreapta, fiecare urmărind atingerea propriilor interese! Pe planul al doilea este "ajutarea" fondului pedelist cu parale pentru campania din 2012. S-ar putea continua pe această linie şi ajungem la locul 5839003661 pe care este trecut cetăţeanul, contribuabilul, alegătorul român!!! Gângania de Boc este pe picior de plecare, Băsexu a preluat oficial (anticonstituţional!!!!!) scaunul de preşedinte al pedeleului, tot guvernul umblă bezmetic să se pună la adăpost de eventualele descoperiri ale procurorilor-în Festivalul Naţional de Luptă Împotriva Corupţiei-grangurii cu gulere albe şi cu gulere parşive umblă să fure cât timp mai este rostul şi cât mai au ce şi tot aşa!
Autor: observatorul
Mai mare rasul.Un inginer din sistemul privat care lucreaza 10 ore pe zi si sambata nu ia salariu intr-un an,cat trebuie sa primeasca un profesor diferenta de 33%.Si inginerul pune bani la salariul profesorului care "lucreaza" 4 ore pe zi si patru luni are vacanta.Lucreaza,vorba vine.Stati de vorba cu parintii elevilor,, sa va spuna ca profesorii nu fac nimic la ore si asteapta ca elevii sa vina la preparat pt.a-si completa cunostintele.
Autor: contraobservatorul
Si profesorul nu pune bani la salariul ...?

Oare de ce nu va faceti ingineri direct, fara a mai invata carte prin scoala?

Solutia pentru progres:fiecare sa/si vada de meseria pe care si/a ales/o si sa o practice cu pasiune si bun simt, sa se zbata si sa/si apere demnitatea in comparatie cu sine si cu meseria sa, cu colegii sai...

Priceperea la ,,TOATE" a dauneaza la toti!

Autor: Osrvatorul
In toata lumea sunt si ingineri care lucreaza in invatamant.Sunt capabili sa o faca.Profesori sa faca inginerie u prea am vazut.
Autor: Obsrvatorul
Dar ce voi profesorii a-ti devenit profsori,fara a trece prin soala?
Autor: un profesor
Daca toti profesorii ar fi precum unii comentatori, cu gura mare, numai cu mana intinsa si considerand ca au numai drepturi, s-ar duce invatamantul asta de rapa!!!!!!
Autor: Observatorul
Profesorul pune bani la salariu dar sunt tot din cei produsi de inginer.Cand profesorul va lucra in scoala privata,abia atunci isi va produce banii,atat cat va merita,pt. ca acolo va trebui sa munceasca,cu raspundere,sa aiba rezultate functie de care va avea faima,stima,respect si bani.Multi bani.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă