Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Aniversări
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 90746134
Victime ale nepăsării baronului de Cândeşti

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: yyyyy
Pentru conducerea judetului oamenii astia nu au importanta ,pentru acesti consilieri si primari care voteaza in unanimitate fel de fel de aberatii gen.41 de camere de supraveghere ,,,bazine de inot,,,,patinuar ,aceste investitii sant mult mai importantre pentyru portocalii pentru-ca de aici se pot lua multi bani pe cand daca investesti in oameni si in nevoile lor NU!
Autor: titi
ptr.yyy...Nu sant de acord cu tine,omul asta ce-a facut toata viata lui?Are pamant,a fost si sanatos dar nu i-a placut munca.Ateapta sa i se dea totul pe tava..Nu judec dar asta este parerea mea...lui nu-i ramane decatsa-si faca nevoile langa pat,asta e nesimtire...Sa-i dea statul,ce sa-i dea,olita de noapte,o bona???
Autor: Tralala pt. Titi
Dacă omul din filmuleţ este normal la minte atunci handicapatul eşti tu.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă