Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78557714
E.ON Gaz a băgat spaima în botoşănenii cu centrale

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Anonim
Lasati-o moarta cu reclama asta!
Autor: botosanean
Nu exagerati. Tot centrala de apartament ramane cea mai convenabila. Am apa calda cand vreau si cat vreau, caldura de asemenea o pot controla si platesc sub 70 lei lunar pt 2 camere - asa ca lasati abureala si nu mai influentati negativ populatia. Sa vedeti ca nu peste mult timp la Modern Calor va fi si mai rau - putina rabdare sa mai readuca clienti noi si atunci sa vedeti ce perderi va trebui sa le platim. Chiar daca gazul se va scumpi tot vomplati mai putin. Locatarii trebuie sa-si izoleze conductele de la subsol etc. si vor vedea ca nu au pt ce plati diferente.
Autor: centralist
Ce tot faceti reclama mascata la MODERN. E.ON nu baga nicio spaima . omul tre sa plateasca cat a consumat .se intampla la cei care au acceptat sa li se citeasca periodic contorul de gaz . eu am autocitire si am dat indexul corect asa incat la regularizare nu au ce REGULARIZA .esti corect -platesti cat consumi.
Autor: Valentin S
Catava lamuriri

- locuiesc intr-un apartament cu o singura camera, nu cu doua

- locuintele ANL Cismea se stie ca nu sunt izolate si ma ab;in sa zic mai mult pentru a nu fi interpretari eronate

- centrala de bloc nu este functionala intrucat contorul de gaz (achitat cu factura de catre locatari) a fost luat de E.ON, intrucat datorita unei garsoniere (nelocuita) nu s-a putut achita factura integrala de bloc la gaz

- am ghinionul sa locuiesc intre doua garsoniere fara caldura (eu la et.1, la parter vecinul nu isi permite montarea unei centrale de apartament, iar la et. 2 garsoniera este nelocuita).

Intrebari:

- Credeti ca daca ma adresez primariei sa izoleze blocurile ANL se va intampla acest lucru? (cel mai probabil voi fi interpretat ca un nemultumit si mi se va transmite ca deobicei ca daca vreau confort trebuie sa investesc, cum am facut pana acum, in ceva ce nu imi apartine!)

- A luat in calcul cumva Modern Calor si Primaria Botosani sa aduca proiectul pana la ANL Cismea?

Autor: Valentin S
Lămuriri in ceea ce mă priveşte:

- Nu m-am plâns nicăieri in legătura cu factura mea de gaz, deşi recunosc ca este imensa si nu beneficiez de subvenţii de la stat! ( totalul pe 3 luni este undeva la 1100-1200 lei).

- Nu locuiesc intr-un apartament cu doua camere, ci cu o singura camera

- Locuinţele ANL Cişmea sunt neizolate termic si mă abţin sa adaug mai multe detalii pentru a nu fi interpretat (in bloc minimul plătit lunar de chiriaşi la gaz este de 250/300 lei lunar)

- Locuiesc la et. 1, intre doua apartamente neîncălzite (una nelocuita si una a cărui chiriaş nu îşi permite instalarea unei centrale de apartament) si am un copil sugar in întreţinere

- Contorul de gaz de la centrala de bloc (plătit cu factura de câtre noi locatarii blocului) a fost luat de câtre E.ON, pentru ca nu a fost achitata factura la o garsoniera nelocuita de când sunt eu in ANL Cişmea.

Întrebări

- dacă mă adresez Primăriei Botoşani pentru a izola locuinţele ANL credeţi că voi primi un răspuns pozitiv? (person

Autor: Tralala
Ştiţi voi care-i necazul vostru? Tot la Tewrmica o să ajungeţi, pentru că preţul la gaz va creşte anul acesta ca apa la inundaţii.
Autor: gogu
la botsani unii cred ca pot prosti cum vor ei populatia. moderncalor e o societate care va avea soarta defunctei termita. niste escroci vor sa traga bani multi pentru a-si mentine salariile umflate. o centrala pe gaz, la un apartament cu doua camere, apartament izolat, temperatura 21-22 grade, cu apa calda, nu costa mai mult de 80 lei/lunar. in primul rind trebuie sa ai si sa reglezi termostatul de ambient.
Autor: Rudy
Daca ati avea dimntea limpede ati vedea ca in toata Europa incalzirea este centralizata iar centrrale individuale sunt doar la loicuintele private sau cei bohati. Nici in Roamania nu excista vreun oras fara sistem centralizat. Cand actualkele centrale individuale vor iesi dinb uz, ce-o sa faceti fratilor, va incalziti de la soare? Ca altele vor avea preturi pentru cei nogati. Sau sunteti o tara de bogatasi.
Autor: ion
Pentru Rudy:Este adevarat ca in vest exista sistem centralizat, dar el exista din cauza ca acolo cei ce beneficiaza de el nu sunt proprietari pe imobilele ce le locuiesc.Deci proprietarul de apartamente (sau primaria in alte cazuri), a considerat ca este mai ieftin sa manteze centrale de bloc (si nu de oras). Mai intereseaza-te si nu mai "emite" ineptii comuniste.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă