Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123138011
La Maternitatea Botoşani mamele vor avea condiţii de vis

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: comentatorul
Te erijezi in mare purtator de cuvant, esti in campanie electorala! Ce merite ai stimata doamna in toata povestea asta?
Autor: om
pt 1 APRILIE
Autor: [email protected]
Degeaba faceti voi tot luxul din lume, daca nu scapati de vacile alea de nu misca un pas fara sa le dai ceva! si daca le dai uneori le dai degeaba! Unde este laptele ce trebuie dat la 3 ore fiecarui copil indiferent de alapteaza sau nu la san!? sa invete mama sa alapteze si sa ingrijeasca copilul?
Autor: mama cu nou nascut infectat
Mancati k maternitatea este ifectata in ulimul hal, sa va fie rusine scarbelor..stiti sa cereti numai bani dar de facut nu faceti nimic.Sa stie toata lumea ca voi medicii fixati pretul la o nastere,sa va fie rusine.Da oameni buni,medicul fixeaza pretul si la externare ati iese cu un microb de nui mai dai de capat.Sterilizati instrumentele caci omorati copii cu zile.
Autor: nou nascut
Modernizativa cat vreti dar imbogatitiva si cunostintele.M-am nascut acum o luna,precoc si cu streptococ,caci am vazut lumina zilei in maternitatea din Botosani.Tanti Olaru stii ceva de clepsyella??? Cica bantuie pe la voi,nu stii nimic nu?Atunci de unde l-am luat ca nu am mai fost pe nicaieri...Si nici ceilalti medici nu stiu nimic,asa sa fie oare??Voi trebuiti deratizati cu totul..Am sa le sfatuiesc pe celelalte mamici sa nu mai nasca la Botosani,santeti vai de capul vostru.Va intereseaza numai banii,nimic mai mult.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog