Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8026 lei
1 USD = 4.4462 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74008701
După Paşti, Nova Apa Serv va verifica apometrele din casele botoşănenilor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: yyyyy
Bai Georgescule cu mafiotii tai !!!Duceti-va cu totii si mai lasati-ne cu politica voastra prin care nascociti fel de fel de hotii impotriva oamenilor.Niste nemernici santeti cu totii si cautati mereu nod inn papura derbedeule.Mare pacat !au ajuns hotii la guvernare oameni buni ,si acum cauta fel de fel de chichite prin care sa puna cetateanul la plata abuziva .Nui nimic!curand veti pleca cu totii si atunci o sa vedeti cum este sa fiti trasi la raspundere pentru toate hotiile pe care le faceti inca ,voi inca traiti in lumea voastra dar nu va fi mult si va vom trezi si atunci o sa va aducem aminte de toate abuzurile facute in acest judet,de toate magariile cusute cu ata alba ,de toate jignirile asduse intregului oras .
Autor: Dr. Freud
Dragă "YYYY" ai o npersonalitate complexă şi cu înclinaţii de furtişaguri, aşa cum ai procedat şi sub comunişti. Nu mai ţine cu hoţii de apă şi ai grijă de tine, mai ales de sănătatea ta mintală amarnic de şubrezită. Încearcă să te laşi încăliot de sporotul creşton. Te va ajuta să scapi de satana roşie din tine.
Autor: vasile
Georgescule mai bine ai repara conductele de apa care se sparg aproape zilnic in oras cu care ai umple 4 stranduri si nu mai arunca vina pe cetatenii acestui oras cu o conducere de rahat care nu se implica a ajuta amaratii din BT de rafuiala ta
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă