Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 69935241
Cozonac de la Coşula

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: [email protected]
Cozonac de la Cosula,tuica de la Radeni si cu vin de Fumusica,iata ca au aparut acele produse traditionale de care avem mare nevoie.Pofta buna si SARBATORI FERICITE!
Autor: costel
cred ca si dl Rotundu are vreo cativa cozonaci, nu-i asa?
Autor: doamna
Acum cativa ani buni in urma ,la oficierea casatoriei mele , mama mea din Cosula , o gospodina desavarsita , facea un cozonac grozav de bun...Pacat ca se spune despre aceasta comuna , ca e tara tiganilor....sunt si oameni f. gospodari.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă