Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8074 lei
1 USD = 4.4186 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74063739
Hoţie fără precedent la Casa Agronomului şi Camera Agricolă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: yyyyy
Foarte frumos domnule prefect !!!!se vede treaba ca esti un portocaliu si doar pe altii ai vedeti !daca tot esti pornit sa aperi dreptatea si adevarul atunci va sugerez sa incepeti cu propria ograda ,va dau si un indiciu cu ce sa incepeti !In Parcul Eminescu sau cumparat cateva Hidrobiciclete cu 2300 Euro bucata din Italia .Foarte frumos dar am si eu o intrebare???am intrat pe net si am gasit aproape identic acelasi tip de hidrobiciclete cu 4 locuri cu doar 5700 de Roni,si astfel de oferte sant multe in Romania si toate sant noi si tari ca tancul ,asa cum spunea cineva zilele trecute din PDL.va dati seama?se puteau cumparau cu 5700 de Roni si mai ramaneau inca 900 de Euro pe fiecare bucata.oare cumpararea acestor hidrobiciclete tocmai din Italia si cu astfel de sume ,oare nu se ascund nereguli ??????va las pe dvs sa descoperiti.
Autor: bobocitu
de ce se aseaza repede in cur orice caine cand vede pe prefect? pentru ca acest tov. isi baga nasu peste tat!
Autor: OM
Prefectul se face iar că face treabă! Nici această acţiune nu se va finaliza aşa cum s-a procedat şi în celelalte prăfuieli al căror final nu-l mai ştie nici măcar prefectul! Se apropie cu paşi foarte repezi şi extrem de periculoşi pentru zărzărei alegerile din 2012! Toţi, absolut toţi, cei care deţin funcţii publice în momentul de faţă trebuie să se prezinte din ce în ce mai des şi cu sarsanaua cu bani din ce în ce mai mare la sediul partidului care i-a numit în postul respectiv! Ca să poţi cumpăra milioane de biciclete şi milioane de aparate de radio din China, trebuie bani nu glumă! Credeţi cumva că vreun "ales" sau numit în funcţie îşi va face campanie electorală din banii pe care cu mare lăcomie şi îndemânare i-a furat??? Nici un român nu-i mai crede! Vor încerca în van să ne demonstreze că ei au fost cei mai ... şi cei mai ... !!!
Autor: Anton Marcu
Ba YYYYY te urmaresc de multa vreme si credeam ca te-ai lasat de postari partinice. De unde ! Ti-au dat socialistii o felie de cozonac de Paste si iar ai inceput. De asta erai asa bucuros aseara, nu ?
Autor: Realala
Dănilă este o lepădătură de om de care nici nu vă imaginaţi. Este un bolşevic social-democrat care s-a strecurat prin toate guvernele. În sfârşit şi-a găsit naşul. Secături ca OM şi YYY care au furat cât au fost la guvernare şi vor să mai fure îi iau apărarea. Sper ca USL-ul să mai stea patru ani pe margine ca să se epureze de toţi hoţii şi bolşevicii.
Autor: Dr. Freud pt. YYYY şi OM
Dragii mei pacienţi credeam xă Învierea Domnului v-a luminat şi vouă mintea. Constat că nu. Bolşevismul din viu, ciuma roşie care v-a cuprins, vă solidarizează cu hoţul. Aveţi conştiinţa prea încărcată de faptele trecutului şi tindeţi să vedeţi hoţi şi în cei care-i prind pe hoţi.

Deocamdată vă prescriu băi cu apă rece. Să vă limpeziţi, că de lecuit la voi nu poate fi vorba.

Autor: Braia
Deşteptul de „Y” este atât de prost că habar n-are că nu prefectul controlează banii la primăriii ci Curtea de Conturi. Prefectura n-are autoritate bănească asupra fondurilor primăriei. Probabil că acest Y este un boşorog de activist PCR trecut în solda PSD şi care intoxică lumea. Năpârca dracului.
Autor: yyyyyy
Pentru toti "simpatizantii" mei :Nu sant activist de partid... Sant tanar si nu-mi plac postarile partinice cum sugereaza cineva mai sus,comentariile mele vizeaza doar dreptatea si bunul simt si oricat de mult as cauta sa ma atin din a coment tot nu reusesc pentruca sant prea multe abuzuri in acest oras ,cum spune cineva mai sus,prefectul nu are autoritate baneasca ,asa este ,nu are ,dar el este reprezentantul guvernului in teritoriu si tot el are putere de control daca vrea ,( dar vedem ca nu vrea),curtea de conturi este subordonata guvernului ,deci si a prefectului.Cat despre furt cum ma acuza cineva tot sus ,ce pot spune?decat ca sant o persoana simpla din acest oras si am tot dreptul sa ma intereseze ce se face cu banii platiti si de mine ca impozite si din banii mei se platesc salariile acestor capuse si deci ! ma intereseaza.
Autor: Adnana
Măi YYY miroşi de la o poştă a bolşevic, cum a mai scris unul. Aşa că nu poţi fi tânăr. Poate că ai vrea tu, dar, vorba dr. Freud, de ciuma roşie nu scapi şi de anii adunaţi.
Autor: titi
Gicule ai puso...nu degeaba te-ai facut cat un buhai...Acum sa te vad.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă