Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 70562552
Spitalul Truşeşti a devenit cămin de bătrâni

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Prin grija partidului, a statului şi a conducătorului suprem s-a rezolvat parţial problema celor de vârsta a treia! Spun parţial pentru că urmează să se construiască-şi asta foarte repede-pe lângă acele cămine pentru bătrâni crematorii şi cimitire! Puterea din România nu s-a hotărât încă asupra modului în care se va face asomarea bătrânilor! Dar asta nu durează mult! Românii sunt tare curioşi să vadă ce "strategie" va aplica guvernul în privinţa copiilor pentru că şi aceştia consumă fără să producă!!!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă