Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 111167683
Pensii dijmuite prin popriri

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Ce bine ştie statul acesta reformat să belească cetăţeanul de rând atunci când acesta a rămas în urmă cu plăţile către el!!! Ştie al dracului de bine şi are şi pârghiile necesare pe care le foloseşte cu o rapiditate de prestidigitator! Cum de nu găseşte acelaşi stat reformat (nu mai are mult şi statul de drept din România va fi o amintire!!!) posibilităţile de a-şi plăti datoriile pe care le are către oamenii acestei ţări? Măcar dacă s-ar fi văzut ceva palpabil de pe urma spânzurării omului de rând!!! Investiţii nu s-au făcut, absolut orice ban pe care trebuia să-l primească plebeul a fost înjumătăţit, ţara are datorii de peste 100 de miliarde de euro şi toate astea pentru ce? Pentru ca o mână de parveniţi parşivi să-şi sporească averile şi aşa inimaginabile pentru mujicul votant????
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă