Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 118439233
Profesorii vor să-şi recapete salariile prin CEDO

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Într-o ţară în care Curtea Constituţională taie şi spânzură după poftele jupânului de la Cotroceni şi ale liftelor de la putere, într-o ţară care este condusă prin legi trecute prin asumare de răspundere (13 legi extrem de importante în timp de nici 2 ani!!!!!!!), într-o ţară în care structurile statului nu-şi fac treaba pentru că sunt compuse din cei mai netrebnici, cei mai obedienţi, cei mai lacomi şi mai parşivi oameni, într-o ţară în care se fură tot de la toţi (inclusiv în PARLAMENT!!!) şi nimeni nu păţeşte nimic, într-o ţară condusă după reguli mafiote unde să se mai adreseze cetăţenii obişnuiţi pentru a-şi câştiga drepturile???
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă