Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7785 lei
1 USD = 4.3069 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72457284
Ovidiu Portartiuc explică programul economic al USL

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Un cetatean
Felicitari D-le Ovidiu Portariuc,tara are nevoie de tineri ca D-stra,care sa militeze pentru dezvoltarea economiei nationale,pentru ridicarea nivelului de trai a cetatenilor !

Autor: ion
completare:...spre propasirea tarii si inaitarea pe noi culmi in socialism.
Autor: Boby
Ovidiule, tu pari băiat cu ştaif. Dacă au să aplici politica asta la firma lui taică-tu ai s-o falimentezi şi n-o să-ţi mai dea bani să te joci de-a politica. Ba s-ar putea descinge de curea şi să-ţi dea câteva la cur să te lecuieşti de astfel de bazagonii economice.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă