Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 77934931
ANRSC avertizează!

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: corrado cattani
Acest Daniel Alexandru este un reprezentant al puterii portocalii care repeta ca un papagal o placa stabilita cica prin lege. Domnule Rotundu ,eu sunt un locatar de la etajul4, locuiesc intr-o scara de bloc in care functioneaza ambele sisteme. M-am debransat legal de la fosta "termica' si am investit in centrala proprie si restul sistemului de incalzire. NU mai am in apartament tevi de la modern calor, pe casa scarilor nu sunt calorifere, la subsol tevile sunt izolate si exista o usa de acces spre parter.Sub mine locuiesc niste chiriasi care nu au centrala, sunt debransati de la termica si banuiesc ca nu-mi ofera prea multa caldura. Nu s-a realizat un inventar la nivel de scara,am fost facut abuziv client termica ,apoi transferat la modern calor ,avand cod client(!!?), nu mi s-au prezentat masuratori si o baza de calcul, dar primesc regulat facturi. Asta e o afacere portocalie pe care presa ar trebui sa o investigheze in profunzime.Eu nu ofer caldura in codominiu cu centrala proprie?!
Autor: centralist
Ce tot dati cu casa scarii spatiu comun .pe casa scarii nu a existat niciodata calorifere .iesiti odata din birouri si nu mai clampaniti aiurea.ce vreti sa platim aerul pe care l incalzim noi cu centralele.
Autor: UN FOST TERMIST
NU TERBUIE SA PLATIM NIMIC...ESTE UN ABUZ ! Curtea de Apel Suceava a anulat vestitul ordin 343/2010 al Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice prin intermediul căruia societatea de termoficare a oraşului a pus oamenii cu centrale să dea bani la SC Modern Calor SA.

Proces câştigat în numai două luni

Autor: cetatean
Eu nu platesc nimic. Cine i ia la intrebari pe banditii astia de la ANRSC? Chiar fac ce vor?

Autor: centralist
Ce tot ai da asta cu casa scarii? Ce treaba am cu ea,voi ati tampit cu totul.Nu exista nici-o teava de calorifer acolo,ca caldura sa platesc? Si apoi ce dorm pe scari,ami platesc factura la centrala si atat.Sa va ia dracu pe toti.In ce baza modem calor asta factureaza 5m cubi de apa pe persoana,oare au calculat cat amar de apa ar trebui sa consum in astia 5m?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă