Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 69923397
Spitalul nimănui

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: vasea
socialistii atat pot, sa faca politica in interesul gastii lor nu-i mai intereseaza si de ceilalti. Merita sa ramana in opozitie inca vreo 10 ani.
Autor: observator
Vasea,cand esti sub influenta etnobotanicelor,nu atinge tasta calculatorului.In putinele tale momente de luciditate,reciteste articolul.Poate vei intelege despre ce este vorba.Si retine:singurul mare nomenclaturist aflat in functie este "omul insemnat"de la Cotroceni.Pe cat pui pariu ca in PDL,sunt mai multi comunisti decit in PSD si PNL.In rest,numai de bine.
Autor: ion
pentru "Obositor" Nu stiam ca co,umistii stiu sa scrie.
Autor: cetatean
Mai Ion, spre nenorocirea voastra ,numai comunistii mai stiu sa scrie , in ziua de azi. Cu regret, reciteste ce-ai scris!!!
Autor: observator
Ioane,numele te defineste.Tu,categoric,nu stii sa scrii.Deci,dupa mintisoara ta,esti comunist.Oare comunistii nu se vor simti jigniti.Le cer iertare.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă