Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7834 lei
1 USD = 4.4307 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 73877226
Spitalul nimănui

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: vasea
socialistii atat pot, sa faca politica in interesul gastii lor nu-i mai intereseaza si de ceilalti. Merita sa ramana in opozitie inca vreo 10 ani.
Autor: observator
Vasea,cand esti sub influenta etnobotanicelor,nu atinge tasta calculatorului.In putinele tale momente de luciditate,reciteste articolul.Poate vei intelege despre ce este vorba.Si retine:singurul mare nomenclaturist aflat in functie este "omul insemnat"de la Cotroceni.Pe cat pui pariu ca in PDL,sunt mai multi comunisti decit in PSD si PNL.In rest,numai de bine.
Autor: ion
pentru "Obositor" Nu stiam ca co,umistii stiu sa scrie.
Autor: cetatean
Mai Ion, spre nenorocirea voastra ,numai comunistii mai stiu sa scrie , in ziua de azi. Cu regret, reciteste ce-ai scris!!!
Autor: observator
Ioane,numele te defineste.Tu,categoric,nu stii sa scrii.Deci,dupa mintisoara ta,esti comunist.Oare comunistii nu se vor simti jigniti.Le cer iertare.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă