Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 70510741
Proba la matematică i-a pus pe mulţi elevi în dificultate

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Cornelush
Pai asa trebuie sa fie probele de examen.La clasa profesorii lucreaza chestii mai dificile, iar la examene se dau bazaconii de 2 lei. Cum sa nu te scuipe in fata fostii elevi cand ei iau note mari la examene, iar tu abia le-ai dat 5 fiindca nici sa se semneze nu stiu bine?Plecand din scoala cu ideea falsa ca sunt buni, analfabetii de azi vor fi maine cei care vor conduce destinul tarii. La hotii ii duce mintea, asa ca vor avea bani, la carte e mai greu!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă