Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 111279779
Basescu: Abdicarea regelui Mihai a fost un act de trădare a interesului naţional

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Anonim
Ehe! Daca era invitat la ziua Regelui si daca doamna mai primea cadou un lantisor de aur, era cu totul altceva!
Autor: OM
Băsexu are mare dreptate! În fruntea tabelei de valori naţionale româneşti trebuie pus el! Păi cum? El care a luptat pentru ţara asta, beat fiind, el care a izolat România de toate ţările şi de toţi oamenii politici ai lumii, el care a distrus economia ţării, el care a tocat fiecare categorie socială în parte şi pe toate la un loc, el care a procopsit pe români cu "politicieni" de talia Ebei şi a lui Nutzy, el care furat flota României, el care instituţionalizat şi legiferat hoţia la nivel naţional, el care dus corupţia în palatele puterii din România să fie trecut în istoria neamului românesc după regele Mihai? Nu se poate aşa ceva! Dacă istoricii nu-l vor asculta, ilustrisimul îl va chema pe Tismăneanu (mare om , mare caracter!!!) şi-i va trasa ca sarcină rescrierea istoriei naţionale!
Autor: ioan
Nu se putea ca inteligentul de "OM" sa nu scrie ceva.Aici Basescu nu are dreptate.Trebuie sa-l credem ca nu-i istoric si as a invatat pe timpul comunistilor.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă