Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74935186
Medicul Liliana Teodoriu este putred de bogat

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Pensionar
Domnule Rotundu, sunteti sigur ca doriti sa va puneti rau cu acest personaj? Este o persoana foarte rea si razbunatoare...
Autor: cetatean
scrieti mai multe D-le Rotundu despre aceasta HOATA si despre cei care au sustinut-o desi stiau ca dijmuieste pe toti cei care aveau nenorocul sa ajunga pe mana ei.Din pacate citesc azi ca magistatii nostri dragi au hotarat s-o puna in libertate.Vorba ceea ,,corb la......sau mai bine ,,corupt la corupt......
Autor: Petrolistul
Cateva intrebari la urmatoarele afirmatii :

- După ce a fost adusă la Botoşani....

Intrebare : cine si de ce a adus-o ?

- Cei de la Casa de Pensii Botoşani susţin că

Tedoroiu era medicul care acumula cam un miliard de lei vechi pe lună.

Intrebare : de ce au tainuit aceasta fapta ?

..... juristul Ştefan Dodiţă, i-a cerut medicului Teodoroiu să-şi mute biroul de lucru din clădirea fostului Laborator de Medicină Legală în sediul actual al Direcţiei Muncii.

Intrebare : in ce sediu trebuia sa isi desfasoare activitatea in mod normal si de cand ?

Este singura vinovata ?

Autor: Dr. Freud
Dragi comentatori, precum puteţi constata, pe colegul dvs. OM l-am lecuit de nebunia roşie. Cum astfel de pacienţi sunt tot mai rari, aştept pe următorul.
Autor: pensionar
De ce i s-a dat drumul avand atatea probe? Pensionarule care comentezi,nu cumva ai pus umarul la treaba asta? Cu cat te platea? Cine ai permite acestei hoate sa mai lucreze in sistem? Sant o suta de intrebari la care nimeni nu ne da un raspuns...Si iar DE CE?Ca sa se intoarca inapoi sa faca ravagii,de asta o corcoliti atata? Ce justitie este asta? Unul care fura o gaina face puscarie si animala asta care a adunat miliarde este libera..Care-i explicatia?
Autor: ptr.dct.freud
CIOCUL MIC CIUMA CE ESTI....
Autor: un indignat
Prin ceea ce au facut judecatorii,le-au dat avizul tuturor spagarilor de la comisii de expertiza din toata tara,ca pot sa si dubleze "ofranda'ca nu vor pati nimic.Sloganul lor ar fi:"JUSTITIA E CU NOI".Oare cei abilitati de la Bucuresti nu se autosesizeaza?D-le PRESEDINTE,d-le prim-ministru,face-ti ceva.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă