Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 89289987
Botoşani: Ministrul Igaş declară război chiulangiilor din MAI

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Dacă branconerul declara război şi proştilor, urmarea ar fi fost că rămâneam fără oamenii puterii! Oare cine ar fi trebuit să fie în fruntea coloanei imense care avea ca destinaţie "mama dracului"? Nu vă grăbiţi! Poate să pună fiecare pe cine vrea! Este marfă pe alese! Apare o întrebare firească! Oare în acest minister mai sunt oameni care ştiu ce înseamnă onoarea de militar? Oare mai sunt oameni cărora nu le place să fie umiliţi? Oare mai sunt oameni care pun mai presus de orice onoarea lor de oameni şi de militari! Oare cât vor mai putea răbda pentru că eu cred că mai sunt asemenea oameni! Ar trebui o demisie în masă pentru ca pedeleul să-şi pună toate slugile în funcţii! Abia atunci s-ar putea vorbi de "reformă"!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă