Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78539427
Botoşani: Prefectul Roman blocat de cinismul celor din PSD

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Social-democraţii au încălcat o dispoziţie dată tot de un pedelist! Ei n-au aflat încă faptul că nu se mai dau teme pentru acasă? Au depus părinţii prefectului (naturali sau spirituali) cerere scrisă pe care sunt vizele de la Ocolul silvic Ciocârlia de Jos, APADOR-CH şi celelalte instituţii? N-au depus! Prefectul îi va reclama unde trebuie şi vor vedea ei, social-democraţii, ce vor păţi!Cei care n-au prins "epoca de aur" au ocazia acum să se desfete într-o dictatură de toată frumuseţea! Oamenilor a început să le fie frică să spună ceva pentru că reprezentanţii puterii se răzbună pe ei şi pe rudele lor până la al şaptelea neam! Vezi cazul acelui funcţionar din Caraş-Severin care n-a vrut să candideze pentru o funcţie de primar pentru pedeleu! Românilor le-a pierit orice urmă de zâmbet, merg tot mai trişti, tot mai abătuţi şi cu capul în pământ! Trăiască libertatea şi democraţia!
Autor: anghel
Ati vazut sondaju care arata ca cei mai multi botoseneni nu vreau comasarea spitalelor? Si atunci ce mai vrea acest hitleras al judetului
Autor: Pt. OM
Te ştiam un idiot roşu dar nu şi criminal. Dar eşti şi tun un criminal ca toţi cei din nPSD.
Autor: OM
Vă rog să mă scuzaţi dar iar am luat-o tazna. Simt nişte călduri la ncreier şi nnu mă mai pot controla. Acum am la cap ghiaţă de la congelator.
Autor: Tralala
Care sondaj, cel făcut de PSD. Ştie omul de rând ce înseamnă comasarea? I-a explicat cineva? Las-o baltă că măcăne.
Autor: Un cetatean
D-le Prefect,cine nu va lasa sa respectati LEGISLATIA PRIVIND TEHNICA LEGISLATIVA (cuvintele D-stra),ceea ce presupune:nota de fundamentare,expunere de motive,etc,daca va simtiti responsabil de situatia spitalelor din judet ?

D-le Prefect,nu mai incercati sa pacaliti lumea,ca nu tine.

Va doresc inca odata succes,D-le Prefect,in rezolvarea situatiei spitalelor din Judetul Botosani !

Autor: ion
Mai "cetatean al URSS" las-o jos ca macaie.
Autor: ion
uitati-va la asta daca ii pui musteata seamana cu hitler ca apucaturile le are
Autor: UN CADRU MEDICAL RESPONSABIL
DOMNILOR CONSILIERI, PRECUM SI CEI CARE SUNTETI IN FRUNTEA JUDETULUI, LASATI LUPTA POLITICA, FACETI ODATA ACEASTA COMASARE PENTRU CA DUPA CUM SE VEDE NU EXISTA ALTA CALE ,NU MAI STRESATI PERSONALUL DIN SPITALE, PRIN ACEASTA TERGIVERSARE , PENTRU CA TOTO AVEM PARINTI , RUDE CARE AU AVUT NEVOIE DE ASISTENTA MEDICALA DE URGENTA LA SPITALUL JUDETEAN ,FIIDU-LE SALVATA VIATA ,DE CE NU RECUNOASTETI??VRETI SA MOARA LUMEA PE CAPETE PANA CAND AJUNG LAIASI???TERMINATI CU PROSTIILE SI FACETI CEVA PENTRU COMUNITATE. NU MAI INCERCATI SA VA OBTINETI CAPITAL ELECTORAL PENTRU CA VIATA OAMENILOR , COPIILOR AR TREBUI SA AIBA PRIORITATE .LUPTA POLITICA VA TRANSFORMATIN NISTE MONSTRI CARE NU MAI GANDESCLIMPEDE ,ATI AJUNS SA SACRIFICATI VIETILE OAMENILOR IN SCOP ELECTORAL. SA VA FIE RUSINEEEEEE!!!!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă