Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 89289928
Botoşani: „Gelu Străjeru” revine în forţă în politică

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: gelu-cutzu
Vedeti ca in poster apare cu galbenul de la PNL, unde a fost mai inainte de a deveni portocaliu.. Ma intreb cum mai au tupeu, vanzatorii astia ordinari ai electoratului. BA isi mai fac si titlu de bravura din asta. Halal politica, halal morala. "..Fonfi, ..gusati, ...niste rai si niste fameni, i-e rusine omenirii sa le zica ... oameni." -nzicea Eminescu, din patriotism, sentiment pe cale de disparitie, sau deja arhivat de hienele politicii romanesti, conceputa si inteleasa ca o lupta pentru devalizarea si desfiintarea Romaniei ca Stat suveran, de drept si vinderea romanilor ca sclavi in propria tara. BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă