Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 77720813
Editorial Taxă pe indiferenţă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: LUX
CETATENI BOTOSANENI NU SEMNATI CONTRACTELE,PANA N U PREVAD CA PERIODIC RESPECTIV ,LA TREI LUNI SA TREACA SI SA VERIFICE INDEXUL,NU SA PUNA EI DIN BURTA,CANTITATEA DE APA CONSUMATA. STAU CUCOAN ELE IN C ELE DOUA CASIERI SI-SI FAC FUNDUL PATRAT.PERIOADA DE AGLOMERATIE ESTE 14-28 A LUNI CAND SE DAU SALARIILE SI PENSIILE,DUPA AC EEA POT CUCOANELE SA MAI FACA CURA DE SLABIRE SI SA VERIFICE RAI PLATNICI SI INDEXUL. STIU SA CEARA SPORURI. DOMNUL TABULEAC,CRESC DATORIILE SI IARA ALTI VOR CERE INSOLVENTA.
Autor: maia
va sustin punctul de vedere d-le rotundu

Autor: Costel
Am semnat zilele trecute contractul acela individual si fara valoare legala cu furnizorul de apa. Pe contract era trecuta data de 1.10.2010. Dupa cate stiu eu nici un contract nu este retroactiv, ci intra in vigoare la data semnarii sau la o data ulterioara, consemnata clar si explicit.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă