Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 110928483
Botoşani: Personalul TESA din spitalele comasate va fi selectat prin concurs

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: eu
CORECT ESTE CA LA ACEST CONCURS SA PARTICIPE INCLUSIV PERSONALUL E LA MAVROMATI, ASA CA TOTUL ESTE O PROSTIE TREBUIA SA NE ASTEPTAM, DESI NOI CEILALTI DIN CELE TREI SPITALE STIIAM CA ASA VA URMA, IAR DE PRIN IANUARIE URMEAZA SI REDUCEREA DE PATURI
Autor: pt dl. rotundu
cel care a nimicit spitalele este chiar oprisanu. el l-a rugat pe tabuleac sa prezinte aceeasi hotarare, ca sa fie toate 3 spitalele.
Autor: dylyshor
Nu e vina nimanui. Subfinantarea sistemului, davalizat de smecheri, duce la distrugerea a ceea ce mai e sanatos. Domnule Mimor, adica Judeteanul avea 58 de posturi, iar acum vreti sa fie 58 in toate trei spitalele??? Cu ce ganditi? Comisie paritara nu este la nivel de ramura?? Cei de la spitalele desfiintate si devin structuri ale Mamutului falimentar Mavromati, au intaietate, dincolo de ce concursuri vreti sa organizati.... Altfel urmeaza o sumedenie de procese si o sa vindeti cu totul judeteanul pt a plati daunele.
Autor: Tralala
Tare mai săriţi în apărarea birocraţilor de la birou. Este normal ca din trei contabili şefi să rămână numai unul, din să dispară contabilii de la celelalte spitale pentru că şi aşa cei de la mavromati o băteau în cap toată ziua. Măcar de acum să aibe de lucru. Iar cei de la întreţinere, ciubucarii, să plece în sectorul privat dacă sunt meserriaşi buni. Limpede!
Autor: Aida
Ceba nu mi se pare normal. Eu ştiu că funcţionarilor de birou li s-a tăiat 25% din leeafă. Acum pot pleca la salarii mai bune în sectorul privat. Mai ales contabilii, dacă ştiu cu adevărat meserie, sunt bine plătiţi de patron şi este criză de ei. Numai că la privaţi adio cafea şi bârfe, trebuie muncă.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă