Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Religie
Important
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78533022
Botoşani: Spaima trasă de primarul din Curteşti

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: observatorul
Lasati gluma domnilor!Priviti poza.De unde vitel,cand el e matur?Ma minunez,ma intreb,cum naiba din maturato de span la Electrocontact,a ajuns primar.Vinovati sunt satenii care l-au votat.Isi merita soarta.
Autor: Bica
Ăatuia trebuie pusă nveriga.n bot şi dus după gratii.
Autor: Ican cel nPlăvan
Viţel a adunat o avere uriaşă iar toate afacerile cu teren le-a făcut prin băieţii săi. Proştii din Curteşti îl vor vota din nou.
Autor: marius
in atentia Domnului primar Vitel auziti ce spune o lege care se pare ca nu o prea stiti,e vorba de 214/2011 care vine in completarea uneia din 2001 prin care statul apara izlazurile comunale:si anume art 1/1a,a 2 3 al 1,atr 5 al 1 a si c si special pentru domnul Vitel, Olaru Constantin, Dughila,inginer Mihai, fost Primar Simion Toader care sunt pusi in posesie in imasul comunal Curtesti si terenul de fotbal Baiceni.Si anune acest articol 12 aliniat 1 spune :Unitatea administrativ_teritoriala ,poate cu avizul cameri agricole judetiene si al asociatiei crescatorilor de animale,sa instraineze partialportiuni dintr

o pajiste numai in cazuri de necesitati de interes public local sau national.

Autor: gore din chitila
Aceste afaceri cu teren agricol sunt foarte la moda printre primarii din judet. Nu cred ca exista localitate care sa nu se cunfrunte cu probleme legate de fondul funciar, probleme generate de dorinta de inavutire a primarilor. Sa fim seriosi, de unde se pot face bani cel mai usor? din piatra de pe drumurile publice si din vanzari frauduloase de teren. Cred ca un control amanuntit pe aceasta tema ar trebui facut la toate primariile din judet( ase vedea primariile Broscauti, Dimacheni,s.a.)
Autor: Elena
Domnilor ,Vitel primar este o gluma si o rusine pentru locuitorii din Curtesti. De acasa i se spunea ,, chele goala " adica era un sarantoc. ACUM!!! Averea lui din surse apropiate trece de 2 milioane de euro. Locuitori din Curtesti vin alegerile si asa isi poate permite sa cheltuie o suta - doua sute milioane euro,iar peste inca 4 ani va avea 4 milioane euro.Voi in continuare saraci cu pamanturile furate si el din nou chiabur si primar va place nu?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă