Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Important
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78524662
Premierul Ungureanu: Este inadmisibil ca militarii să deszăpezească şi cetăţenii să stea la căldură

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Poate se va vedea în sfârşit că peste tot, în toate activităţile, pe toate palierele este vorba despre educaţie! În loc de instrucţie şi de educaţie (mai ales!) se face căprărie politică socotită la ultimul ban cu bortă de către nişte contabili beţivi şi cretini! Se face mereu şi mereu "reformă"! Rezultatele vor fi palpabile la pulivară!
Autor: ioan
Amintiti-va cum stateau cei din Dorohoi la terasa si dadeau indicatii pompierilor cum sa scoata apa din casele lor si tot ca o amintire in Harghita (acolo la unguri),cand au ajuns autoritatile totul era rezolvat.
Autor: eu
stim cu totii ca educatia,munca ......si etc da valoarea societatii,dar sa ajungi la niste oameni loviti asa de greu si sa incepi sa-i jignesti pe toti la gramada nu mi se pare corect(multi batrini si bolnavi...si platitori de taxe si impozite)
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă