Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Decese
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 79988100
Botoşani: Staţiunea Popăuţi îşi va închide porţile

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Cu aşa genii în frunte vom avea victorii multe! Ura!!! Ura!!! Ura!!! Ce a făcut "reprezentantul guvernului în teritoriu" pentru ca această staţiune care era emblematică pentru această zonă să mai trăiască? Aud? Nimic? E tare prefectul nostru doar la indicatorul "anchete neterminate sau nevalorificate"!!!
Autor: un cititor
dupa buhaianu si altii ca el, azi "cercetezi", azi primeşti banul !!!!!!!!!.... NU DOMNILOR !!!!!! Nu confunati cercetarea cu.... traficul de influenţă!!!!!!
Autor: sim
dar buhaianu ce-a produs,el isi justifica banii luati de la buget?

Autor: batalu" tzurcan
si eu ,unde o sa-i mai aduc pe lolek si bolek? ....am gasit ,divali la balta ,in stug ,sau la ionok nechifor.
Autor: carcotasul
Mascariciul de serviciu(profesor de sport-jocul TURCA)este din nou la post si-si da cu presupusul si in cercetare.Dupa cate stiu eu intrreaga cercetare din Romania a avut si are de suferit din cauza nefinantarii de catre actualii guvernanti.Cei de la Popauti au incercat si ei cum au putut sa tina activitatea acolo.Sa spuna "masacariciul"ce bani primea el de la bugetul local pt.echipa de volei9ca sa se distreze el si niste fete) si ce bani au primit CERCETATORII de la Popauti.

PDL va trebui sa raspunda pentru :

-taieri salarii

-taieri alocatii copii si mamici

-taieri ajutoare handicapati

-marirea tva

-impunerea de taxe noi

-desfiintarea de spitale

-desfiintarea de sc

Autor: carcotasul
Mascariciul de serviciu(profesor de sport-jocul TURCA)este din nou la post si-si da cu presupusul si in cercetare.Dupa cate stiu eu intrreaga cercetare din Romania a avut si are de suferit din cauza nefinantarii de catre actualii guvernanti.Cei de la Popauti au incercat si ei cum au putut sa tina activitatea acolo.Sa spuna "masacariciul"ce bani primea el de la bugetul local pt.echipa de volei9ca sa se distreze el si niste fete) si ce bani au primit CERCETATORII de la Popauti.

Autor: corrado cattani
La agricultura si la sport se pricepe toata lumea, de ce nu si-ar da cu parerea si dom deputat ,proaspat "doctor in besica de volei" despre starea cercetarii in agricultura.La rivalutia lui ion ilici iliescu din 1989 staiunea avea vreo 10 mii de oi Cercetarea realizase o rasa romaneasca de oaie KaraKul, varietati de culoare ,iar fermele produceau samanta de plante furajere si cereale.Politica demolatoare a guvernelor efemere ce s-au perindat la conducerea tarii a caror reprezentanti au trecut si pe la Popauti unde i-au batut pe umar pe cercetatori au o mare vina in starea acestei institutii.
Autor: PRFESOR DRAGHICI
INTREB PE ACEST DOMN DEPUTAT BUHAIANU CARE TRAIESTE CU BANI DE LA BUGET CE PERFORMANTE ARE IN ACTIVITATEA DE DEPUTAT SI CEA DE PROFESOR DE SPORT? CERCETATORII DE LA POPAUTI FARA SPRIJIN DE LA BUGET AU MENTINUT PRESTIGIUL ACESTEI UNITATI LA NIVEL NATIONAL SI INTERNATIONAL. SUNT LAUDATI DE PERFORMANTELE OBTINUTE SI ISI DESFASOARA ACTIVITATEA CHIAR DACA NICI PANA IN PREZENT NU ESTE ALOCAT DE LA BUGET NICI UN LEU.FELICITARI ACESTOR CERCETATORI SUNT ALATURI DE EI
Autor: UN SIMPATIZANT AL SPORTULUI BOTOSANEAN
D-LE DEPUTAT VAD CA ANALIZATI O STATIUNE RENUMITA SI NU VA INTREBATI CUM A-TI DISTRUS ECHIPA DE VOLEI TINERET FINANTAT CU GREU DE D-L PRIMAR FLUTUR. CE AI FACUT CU BANII DE LA VANZAREA ECHIPEI? DIN CAUZA DUMITALE AM RAMAS FARA ECHPA DE VOLEI TINERET @[email protected] O CONTRIBUTIE SI LA ACTIVAREA SPORTULUI BOTOSANEAN CUM VRETI SA FACETI SI CU CERCETAREA ROMANEASCA
Autor: Anonim
CUM ISI PERMITE ACEST DOMN BUHAIANU SA VORBEASCA DESPRE ACTIVITATEA DE CERCETARE DE LA STATIUNEA POPAUTI NEFIIND IN CUNOSTINTA DE CAUZA?

CE PERFORMANTE ARE ACEST PROFESOR ACADEMICIAN DOCTOR DOCENT DE SPORT IN DOMENIU LUI DE ACTIVITATE?

SA-SI VADA MAI BINE DE LUNGUL NASULUI SI SA MAI TREACA PE LA FRIZER.

IMI PARE FOARTE RAU CA TE-AM ALES.

NE MERITAM SOARTA...

Autor: patriotul
Cu o atitudine de acest gen, era de asteptat de la un asemenea om,de la pseudoprofesorul Buhaianu.Rusine tradatorule de tara si neam PD-list!
Autor: LUCIAN
A RAMAS LA NIVELUL JUDETULUI BOTOSANI DOAR STATIUNEA POPAUTI PENTRU DESFIINTAT.nE MINDREAM CU ASA STATIUNE LA NIVEL EUROPEAN SI INTERNATIONAL.fELICITARI CELOR CARE AU MENTINUT KARAKULUL ROMANESC PINA IN 2012.MAI AVEAM SI NOI CU CE NE MINDRI.DEACU NE MINDRIM CU PERFORMANTELE DEPUTATULUI BUHAIANU.CEI DE LA POPAUTI DUPA CITE STIU NU AU NICI UN LEU DE LA BUGET.DE FAPT SI PENTRU 2012 BUGETUL CERCETARII AGRICOLE ROMINESTI ESTE 0 LEI.AU MUNCIT OAMENII LA POPAUTI FARA SALARII LUNI IN SIR SI NU NE-AU DEZAMAGIT.SE OCUPA INCA DE CERCETARE SI SE VEDE CE AU REALIZAT SI LA OAIA KARAKUL SI LA CAPRE.POPAQUTIUL ESTE O BOGATIE PENTRU JUDETUL BOTOSANI SI NU TREBUIE DISTRUS-TREBUIE PUTIN SPRIJIN FINANCIAR .
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă