Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 69459267
Granitul chinezesc şi bulevardul blestemat

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: dorohoian de Spania
Ii priveste desigur.Dar pe clujeni ii doare-n paishpe de trotuarul din Botosani.Ei si-au luat banii(cat au luat) si acu sigur pun pavele in alt judet.Eu am vazut vara trecuta cand montau granitul.Un trotuar mai urat,aspect posomorat si sumbru nici ca se putea.Cred ca cine a avut ideea a facut-o intentionat sa-si bata joc de noi.Daca asfaltau trotuarele,iesea o lucare mai rezistenta la diferentele de temperatura,mai uniforma si mai frumoasa.Mai ales ca au aparut "asfalturi" de diferite culori,roshii,verzi,negre si gris.

E o vorba:la calic si matza-i chioara.

Autor: becali
D-le Catalin Alexa bordurile alea rosii au inceput sa se macine dupa o singura iarna. Erau mai rezistente cele vechi. Cine plateste?
Autor: carcotasul
Bordurile care se macina sunt de la firma lui FLUTUR de la Suceava,asa ca nu o sa fie decat solutia cumpararii altora.
Autor: Suceveanul
Bordurile sunt de la firma PAVIS Veresti care nu este a lui Flutur. Esti prost ca noaptea si nu stii nimic Carcotasule.
Autor: dorohoian de Spania
aces tip de granit,se gaseste gratis intr-o localitate la 70 km de Madrid..Cadalso de los Vidrios,unde e o cariera de marmura,si asemenea resturi sunt depozitate intr-un munte de deseuri de unde ia cine vrea si cat poate.Asa ca "mai ieftin din china" e o gogoasha...dospita.Trebuia sa spuna australia ca era mai greu de verificat.Defapt China e comunista si mai opaca la informatii,asa ca n-o sa aflam cat a costat tzeapa trasa botosanenilor cu acceptul politicienilor de "turn" adica spagarii actualeri puteri.NU?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă