Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 90612928
Botoşani: Noile aventuri ale preotului Ivasuc

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ioan
In toate articolele afirmati de faptul "trage pahar dupa pahar" in altar. Nu prea cred aceasta "formula gazetareasca". Asa-zisa Evanghelie a lui Lazar nu exista( asta spre stiinta dv.)Este vorba de Capitolul 11 din Sf. Ev. dupa Ioan in care se face referire la in vierea lui Lazar si care in anumite locuri din judet se citeste inainte sau dupa ce cel decedat este coborat in groapa. Este un obicei care nu are nimic cu slujba inmormantarii (nefacand parte din slujba)si este doar o inovatie ce defapt din practica fiind spus nu este benefica pastoral.
Autor: Buhăcean
Nu bea pahar după pahar ci sticlă după sticlă de nu mai poate să vorbească nu să mai şi citească.
Autor: Tralala
Măi Ioane eşti şi tu o lichea de popă care faci ca Ivasuc? Corb la corb nu-şi scoate ochii şi popă la popă nu-şi ridică sutana decât pe invers.
Autor: trilili
E un nou serial tip Elodia? Ivasuc Horor? Cred ca subiectul nu intereseaza pe nimeni. CAt despre ridicat sutana sa incerce Tralala :). Cred ca se pot gasi subiecte frumoase, care sa incante oamenii satui de parlamentari, guvernanti, avocati, judecatori, procurori, preoti etc corupti si mizeri. DAti exemple si de oameni care merita toata admiratia.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă