Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123116557
Botoşani: Consilierii judeţeni ai USL se joacă cu nervii şoferilor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: sorin
Stimata d-na Lavinia Preda inainte de a scrie un articol documenteaza-te si nu mai lua de bune ce spune orice tenchea-flenchea.In aceasta iarna drumul Flaminzi Prajeni nu a beneficiat nici de un kg de antiderapant.Gropile existente si rupturile din asfalt sunt din 2011 de cand masini de peste 40 tone incarcate cu balast se deplasau spre Iasi2 la lucrarile viitoarei strazi modernizate la Prajeni si Luparia sau circulau toamna cu cereale fara acte de provenienta deoarece nu-i verifica nimeni pe transportatori.In aceasta iarna pe acel tronson nu am vazut nici o masina de deszapezire.
Autor: Vasilica
Este o gaselnita de a arunca pisica in curtea altora, exploatand politic votul din CJ.Drumurile din judetul nostru au fost reparate in anii trecuti cu viteza melcului, indiferent de rang(DN, DJ) si de bani.Spre exemplu pe DN Botosani Saveni Manoleasa, gropile iernii 2010-2011, au fost carpite din iunie pana in noiembrie.Daca lucra un singur om cu o roaba si o lopata termina mai repede lucrarea.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog