Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 79910088
Mesaj de la prefectul Cristian Roman pentru „duşmanii” săi:: „Veţi vedea un alt Cristian Roman”

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Dr.Constantin Burlacu
Nu te supara domnule, dar ceea ce a-i afirmat d'ta se numeste santaj, nu o dovada de "onoare si demnitate". Deci sti bine ca multe lucruri sunt incorecte si grave, dar daca d'ta esti prefect,totul este in regula, nu-i asa ?
Autor: OM
Tov. prefect este ultimul politician din judeţ care ar trebui să vorbească de onoare şi demnitate! Cele două categorii morale îi sunt total şi pentru totdeauna străine! El este un Gagamiţă Dandanache al timpului nostru! Sunt curios dacă şi "cetăţeanul turmentat" este de aceeaşi părere cu posesorul scrisoricilor din "spate"!
Autor: Anonim
JENANT!!!!

De ce n-ai nvorbit pana acum???

Pacat, aveam o cu totul alta parere despre el !

Autor: cetateanul
Asta e amenintare.
Autor: c
Daca taceai,filozof ramaneai.Esti ofiter sub acoperire cumva si ai adunat date?Sau ai prfitat de functie si ai apelat la SRI sa-ti furnizeze date si acum ameninti.E tocmai ceea ce dovedeste,caracterul de marlan si ca nu meriti aceasta functie.
Autor: daniel
demn de caragiale.
Autor: ioan
Comunistilor , va simtiti amenintati?
Autor: mmm
Dragul meu Ioan, nu ma simt ameninta in niciun fel de dom prefect!! Voi nu sunteti satui sa tot aruncati expresia asta?? Hai sa facem un efort sa va imbogatim vocabularul.Nu sunt mai comunista decat ai fost tu sau dom prefect!!
Autor: ueeu
auzi ,,a dat fiori,, unor conducatori de institutii,,, hai ca in loc sa pleci cu fruntea sus te ineci ca ..... la final de mandat
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă